Despre noi


Cristea Elena-Florentina

Buna ziua! Ma numesc Elena Cristea si sunt terapeut ocupational, terapeut comportamental si lucrator prin arte combinate.

Inca din primele luni de universitate am fost interesata de participarea prin voluntariat la activitatile unui centru unde sa pot invata partea practica a terapiei ocupationale și a terapiei comportamentale aplicata.

Am fost voluntar timp de trei ani si cu permisiunea doamnei coordonator am asistat la foarte multe ore de terapie comportamentala si terapie ocupaționala. Dupa ce am absolivit facultatea de Stiinte, Educatie fizica si Informatica, domeniul Psihologiei am dorit sa si pun in practica cele invatate ca si angajat intr-o institutie de profil si am continuat sa imi imbunatatesc cunostintele prin formare continua, participand la cursuri, seminarii si conferinte din care enumar:Urmareste aici activitatea mea si cateva istorii despre copii minunati in viata carora am avut ocazia sa aduc o raza de lumina.

studiile ma recomanda:


Studii

- cursuri de Evaluare Logopedica,
- curs arte combinate,
- curs de Logopedie practica in dislalie,
- curs de formare Tehnici de Psihoterapie Cognitiv- Comportamentala si analiza aplicata a comportamentului in tulburarile de spectru autist,
- workshop practic -deficitul de atenție la copii evaluare și intervenție prin metoda celor 5 elemente ,
- conferinta Naționala Autismul dincolo de copilărie,
- curs de educator specializat
- conferinta - Implicatii Psihologice ale Terapiei Ocupationale la Persoanele cu Fiabilitati
- cursul de lucrator prin arte combinate, curs absolvit cu brio cu nota zece.

In urma unui curs de antreprenor am decis sa imi asum managerierea unei companii care sa ofere servicii de terapie ocupationala, terapie ABA, terapie prin arte combinate, ateliere de creatie in scop terapeutic si de dezvoltare pentru copii si adulti. Compania SC MAGIA GLASULUI FERICIT SRL se ocupa cu recuperarea copiilor speciali, cu ateliere de creatie si ca partener terapeut la o gradinita cu program prelungit.

De recuperarea copiilor ma ocup eu ,Cristea Elena terapeut ocupațional/terapeut comportamental /lucrator prin arte combinate în lucrul cu copii și adulti cu nevoi speciale. Iata aici serviciile prestate.

Pentru ca sunt o persoana peseverenta, ambitioasa, cu multa rabdare, iubesc copiii si imi place ceea ce fac rezultatele nu intarzie sa apara . Pana in prezent am reusit sa corectez foarte multe comportamente si sa aduc glasul pe buzele copiilor si zambetul.

Sunati acum 0743861591