INTERVENTIE TERAPIE OCUPATIONALA

Terapia Ocupationala reprezinta starea de bine fizica si psihica a unei persoane.

Terapia ocupationala reprezinta o serie de activitati placute si distractive astfel terapia ajutand la dezvoltarea fizica si cognitiva in mediul scolar, familiar si social. Atat copiilor cat si adultilor le ofera posibilitatea de a realiza jocurile s-au activitatiile placute lor.
Terapeutul oferindu-le variante de realizare a activitatiilor cu usurinta, fara a pune in pericol problemele de sanatate ale clientului.
Cu ajutorul terapiei si al terapeutului clientul recastiga stima de sine, crescand increderea si reusind sa isi realizeze cu ajutorul terapiei principalele obiective si activitatii dorite de catre client.

Terapia se adreseaza atat persoanelor varsnice, copiilor, adultiilor, copii cu autism, copii cu tulburari mentale,copii cu probleme senzoriale s-au alte persoane cu probleme fizice ,motrice s-au boli cronice.

Se poate beneficia de terapie ocupationala si atunci cand: motricitatea fina, motricitatea grosiera, dificultatea miscarilor, abilitati de auto-ingrijire si abilitati oral motorii intampina probleme persoanei.
O alta etapa a terapiei este arta. Atunci cand intampini probleme in realizarea activitatiilor artistice pictat, desenat, dans, crosetat etc nu evitata sa cauti serviciile de terapie ocupationala.

Cu ajutorul terapiei ocupationale puteti sa va recapatati vechiile activitati intr-un mod adapt nevoilor dumneavoastra.